18. juni 2015

BRYLLUPET VÅRT - PYNTING AV LOKALENE OG FORBEREDELSER!Jeg handlet blomster på Mester Grønn for 2000 kr og det var nok til å pynte begge lokalene, lage brudebukett og knapphullsblomster + at det også ble litt til overs....


Min flinke flinke snille gode hjelper Linn, hjalp meg begge dagene. Først i det ene lokalet, så i det andre! Bildet over er fra det første lokalet hvor vi var rett etter kirka sammen med familie inkl. barn og besteforeldre og forlovere.


Bildene er tatt på torsdag, med mobil fordi jeg selvfølgelig glemte kameraet hjemme, og før blomstene kom på plass. Men det var blomster på bordene i små vaser i forskjellige høyder og en rose på hver serviett, under det rosa båndet.


Ballonger i taket og en "Just Married"- banner på veggen!


Barnebord med "goodiebags"!

Og så et FØR-bilde av det andre lokalet;


Og ETTER;


Måkebildet måtte vekk, så da ble løsningen hvit metervare.
Hjemmelagde pom-poms av servietter i taket.
Baren ble dekorert med sort/hvitt bilder av oss...Stolene ble pyntet med tyll fra ikea som jeg klippet opp i strimler.


Vaser/glass i forskjellige høyder med blomster i. Pom-poms fra søstrene grene.


Laminerte drikkemenyer, så folk kunne be om det de ønsket. Og navneflagg på glassene så alle kunne holde styr på sin egen drikke.


Velkommen-hefte med litt fun-facts om alle gjestene.
Bordkortene printet jeg ut selv og festet i vinkorker som Terje har samlet på i alle år. Endelig kom de til nytte, hehe!Servietter med teksten; "First we eat, then we do everything else!"Ble veldig fornøyd med bordplasseringen og pyntingen, men vi merket fort at bordene nok stod litt for tett ift at servitørene skulle komme frem...Vinen ble servert fra karafler, men det stod en flaske rødvin på hvert bord så alle kunne se hva slags vin det var. Denne ble også brukt som bordnummerskilt!Ingen kommentarer: