27. juni 2015

INNEKOS!


Igår kom den nye spistuesofaen i hus og jeg er såå fornøyd!! Det ble så utrolig koselig og lunt i spisestua nå, så her kommer vi nok til å tilbringe mye tid fremover...


Min søster og familien har kjøpt nytt hus og i helga er det siste innspurt for å gjøre klart det viktigste av oppussing og ikke minst all flyttinga. Terje har vært der endel dager og kvelder og idag er intet unntak. Vi hjelper med å passe minstemor, så idag er vi 4 jenter som skal kose oss sammen...


Det regner ute, så foreløpig koser vi oss inne. Meg med dagens første latte og litt blogg og jentene med brannmann sam og tegning!


Hvis regnet gir seg etterhvert, tenkte jeg vi skulle trille en tur til butikken for å kjøpe lørdagsgodis.


Og seinere idag, (hvis gutta blir ferdig), så skal vi ha besøk av pappa og kjæresten hans for å se på filmen fra bryllupet! Gleder meg!!


Ha en fin lørdag fine lesere!!


Ingen kommentarer: