11. sep. 2015

FALL FEELING ON A FRIDAY!Det er så fint med lyng, og jeg får skikkelig god høst-følelse av lyng og tente lys inne og deilig høstsol ute...
At det er fredag og vi har fri (planleggingsdag i barnehagen), hjelper også veldig på god-følelsen!!
I går begynte vi å rydde ut av Lottes rom. Vi skal nemlig legge nytt gulv på begge jenterommene. De har hatt vegg til vegg teppe der inne og det har vært veldig greit når de var mindre og satt mye på gulvet og lekte. Det gjør de for såvidt enda, men nå var det uansett på tide og bytte ut teppe. Og jeg fikk sjokk når vi flyttet på en hylle og så hviken farge teppet egentlig hadde!! Følger du meg på snap så du det du også.... June heter jeg der hvis du vil følge meg.
Så idag skal jeg prøve å få sprklet og malt litt der inne. Vi må nemlig ommøblere litt etter at gulvet er lagt for å få plass til skrivepult til Lotte. Og da må det males litt også! Hun begynner på skolen til neste år og skulle egentlig få det da, men nå benytter vi anledningen til å gjøre plass. Vi har dermed et ikea lekekjøkken til salgs om noen ønsker å kjøpe billig??

Ha en fin fredag da dere!
Ingen kommentarer: