16. okt. 2015

FØRJULSFRISTELSER!
God morgen!
Planleggingsdag både i barnehagen og på skolen idag, så rolig start på oss jenter. De liker og starte dagen på sofaen under teppet med litt barnetv, mens jeg er helt i mitt ess med et nytt blad sammen med juicen og kaffen min. Idag måtte jeg improvisere litt, siden jeg hadde glemt å kjøpe epler. Så da ble det en rødbete, en bit ingefær, 1/3 sitron, 1/4 ananas og to gulrøtter, og den ble kjempegod!! Og fargen er jo bare fantastisk!

I det nyeste Bolig Pluss var det såå mye fint, og så var det også litt jul.....
Jeg elsker jul og har allerede begynt å glede meg. Men har bestemt meg for å vente med julebrus og kakemenn til ihvertfall november. Lenger tror jeg ikke jeg klarer å holde meg, hehe!
Men å bli inspirert i blader trenger vi ikke å vente med. Det er jo tross alt førjulstida som er koselig...

Idag skal vi først slappe av litt hjemme, før vi tar turen til ikea og sørlandssenteret. Har litt ting som må ordnes og handles og så elsker jentene å spise lunch på ikea. Senere kommer Tomine, ei av jentenes kusiner på besøk og skal være her til søndag. Og imorgen kommer også storebror Lukas, så det blir fullt hus i helga og vi gleder oss!

God fredag!

1 kommentar:

Unknown sa...

Ups... jeg har røket på både julemagasin og julebrus jeg :o
Jaja, snart November nå :))

Ha en fin fin helg!