17. okt. 2015

LØRDAGEN!Lørdagen har vært veldig fin så langt. Jentene var tidlig oppe så vi har fått utnyttet dagen skikkelig. Først frokost, barnetv og innelek, før tur i sola med vogn og sykkel og lek på lekeplassen. Innimellom der ble det også sunne lapper til lunch. Prøver meg stadig på nye sunne oppskrifter, som ikke nødvendigvis smaker så veldig sunt, med tanke på at det da er lettere å få mine to søte jenter til å spise det. Leah er den største kritikeren akkurat der, men disse lappene likte til og med hun, så den oppskriften må spares på. Legger den gjerne ut på bloggen om det er ønskelig!  


Etter turen tok Terje med seg de tre eldste på kino og der er de ennå. Meg og Tomine er hjemme og hun har fått sovet litt mens jeg endelig har fått fyllt opp musli-lageret! Ble to varianter denne gangen og begge ligger i arkivet under kategorien "oppskrifter".


Vasket en haug med klær har jeg også fått gjort og nå henger det til tørk i stua mens sola skinner inn gjennom den åpne terrassedøra. Fantastisk herlig høstsol idag.....

Håper lørdagen din er fin!


Ingen kommentarer: