20. des. 2015

HAPPY HOLIDAYS!


Idag var visst kroppen klar for å stå opp allerede kvart over 8, så da fikk jeg en deilig stille morgenstund for meg selv, med tente lys, juice og kaffe....


På fredag startet jeg og jentene juleferien! Terje må jobbe noen dager til i neste uke, før det blir noen dager fri på han også. I går var vi og hugget juletre og idag skal det pyntes. Vi har de siste årene hatt en kjempekoselig tradisjon og hugget juletre samme plass, men i år hørte vi at det var tomt for edelgran når vi skulle, så da måtte vi finne en annen plass. Når det stod på facebook at det var hesteridning, grøt og bål, var skuffelsen stor da vi kom fram og de sa det kun var på søndagen dette skulle skje. I tillegg var treet dyrt (men heldigvis fint), så der går vi nok ikke igjen....

Men men.... nok om det. Et fint tre har vi ihvertfall og jentene gleder seg til å pynte det seinere idag.
Jeg har et par småting jeg må ordne, så tenkte meg en tur ut for å handle litt etterhvert.
Men først skal vi kose oss inne...


1 kommentar:

Unknown sa...

Så deilig med ferie:)
Jeg skal jobbe mandag, så har jeg nesten to uker ferie, det er godt det :))

Så deilig med litt alenetid om morgenen ♡

Ha en fin søndag!