5. mai 2016

HAPPY DAY!God morgen!
Føles jo nesten som helg...
Uansett hva dagen måtte bringe, så er det som overskriften sier, en happy day!!
I går så jeg plutselig, til min store fortvilelse at alle Pink Party billettene var utsolgt og vi hadde ikke fått hentet våre... Jeg så for meg skuffelsen hos Lotte, hvis jeg måtte ha fortalt henne at hun dessverre ikke kan gå likevel, men takket være fantastisk snille mennesker, har vi nå fått tak i billett til både Lotte og Terje!! Tusen takk dere!!

Grunnen til at det bare er de to som skal, er fordi Leah og jeg skal noe annet spennende den helga. Nemlig rideleir!! Begge to, sammen, mor og datter. Hvor gøy blir ikke det?!!
Må innrømme at det blir litt skummelt også. For meg ihvertfall. For utenom utdrikningslaget er det jo tross alt noen år siden sist jeg satt på hesteryggen. Men jeg gleder meg og det blir nok både gøy og lærerikt. Og så blir det veldig koselig å få masse tid sammen med Leah, og ikke minst, se henne gjøre noe av det hun liker aller best!

Ha en fin torsdag!
-make it a happy one.. 


Ingen kommentarer: