15. mai 2016

KAKER I RØDT HVITT OG BLÅTT!

Nå er det bare et par dager igjen til 17.mai. Vi har de siste årene pleid å være hos oss og grille på ettermidagen på 17.mai og da alltid med kake til dessert. I år er Leahs klasse ansvarlig for 17.mai arrangementet her vi bor, så derfor har vi gitt stafettpinnen videre til min søster&co. De har flyttet til hus med hage siden sist, så det blir nok veldig koselig å feire 17.mai der!
Og siden vi ikke skal være hos oss, trenger jeg heller ikke bake kake i år, men kanskje du ikke har bestemt deg for hva du skal lage og trenger noen tips, så derfor tenkte jeg å dele oppskriften på to av mine favoritter; Marengsrullekake og Safarikake!







Safari-kake!

1,5 pakke safarikjeks
1 kremfløte
200g melis
1 pakke naturell philadelphiaost
Bær (blåbær og bringebær/jordbær)

Knus kjeksen 
Pisk kremfløten
Bland melis og philadelphiaosten sammen med pisket krem
Legg lagvis i en form og topp med valgfrie bær

Lag gjerne dobbel oppskrift, hvis dere er mange. Du kan bruke samme form og bare lage flere lag, så kaken blir høy og fin. Har pleid å pynte med bærene så det ser ut som det norske flagget, men fant ikke bilde av det akkurat nå!



Ingen kommentarer: