4. juli 2016

LOVELY VIEW!Jeg blir aldri lei av den fantastiske utsikten vi er så heldige å ha rett utenfor stuedøra....
Men jeg må innimellom minne meg selv på hvor fint det faktisk er og at vi må huske å nyte den og ikke ta det for gitt...

Mandagskvelden er her og jeg har akkurat satt meg i sofaen etter å ha lagt Lottemor.
Baggene er pakket og nesten klare, for imorgen drar Terje og ungene på overnattingstur!
Det har blitt en liten tradisjon at fedrene i kameratgjengen tar med seg ungene, som er i alle aldre, på tur med båt til en øy i nærheten og overnatter i lavvo. (Tror Leah og ei til er de eldste mens den minste i år er 3). Tror de blir 15-16stk i år, så det blir nok moro. Og så har de heldigvis meldt fint vær!!

Nei, nå tror jeg jammen jeg skal gå å finne meg et lite glass vin og åpne det nye bladet som lå i postkassa idag. Er vel lov å tjuvstarte litt på ferien?!


Ingen kommentarer: