31. aug. 2016

PAUSE!Noen av mine mange mange favorittbilder fra pinterest....

Idag har det vært en travel fridag. Jeg har hatt mange ting på planen i tillegg til at det også dukket opp et par ekstra ting. Terje kom hjem fra jobbtur på mandag kveld og idag reiste han avgårde igjen. Denne gangen på guttetur til Nice! 
Hadde det ikke vært for at vi har en uke i varmere strøk i vente selv, hadde jeg rett og slett vært litt misunnelig! :)

Men men, vi jentene prøver å kose oss så godt vi kan innemllom travle hverdager, og snart er det jo helg igjen! Da skal Leah feire en litt forsinket bursdag sammen med klassevenninner, så litt ting ifm det har jeg også ordnet idag.

Fine bilder inspirerer alltid, og gjør meg glad og får meg til å koble ut når ting ellers går litt i ett..

Håper din dag er fin! 
Ingen kommentarer: