27. sep. 2016

WHAT TO WATCH: SERIE!


Jeg har vel nevnt tidligere, at vi er skikkelig "serie-junikier" og vi raser gjennom den ene serien etter den andre fortere enn jeg nesten aner, hehe. Så vi er stadig på utkikk etter noe nytt og spennende. Krim og spenning er favorittsjangeren og idag tenkte jeg å anbefale den Britiske serien "Broadchurch"!


Mange har sikkert allerede sett den, men hvis du ikke har, er den et must i høst! :)
Vi så naturlig nok sesong 1 først, og hørte deretter endel negativt om sesong 2, at man ikke burde se den hvis man likte sesong 1, for da ville det ødelegge alt. Til tross for "advarslene", valgte vi likevel å begynne på sesong 2, og godt var det, for det var like spennende helt fra første stund. Nå skal jeg ikke  røpe så mye, men til tross for en noe annerledes slutt, ble jeg ikke det minste skuffet og vi gleder oss til tredje og siste sesong som er forventet å komme i 2017.
Ingen kommentarer: