15. nov. 2016

FROKOST, LUNCH ELLER KVELDS!



En smoothie toppet med müsli til frokost. Enkelt å ta med seg også hvis man har dårlig tid.


Eller hva med en stor og deilig smoothiebowl med masse godt på toppen til lunch...


Og til kvelds kanskje en youghurt blandet med litt cottagecheese og toppet med mûsli, blåbær og litt honning.


Ja denne müslien er like god til både frokost, lunch og kvelds! Jeg har tidligere lagt ut oppskrift, men nå har jeg doblet den og forbedret den litt, så her kommer den igjen.


5dl store havregryn
1dl havrekli
1dl sesamfrø
1dl hakkede gresskarkjerner
1dl knuste linfrø
1dl grovt hakkede paranøtter
1,5dl hakkede mandler
0,5dl hakkede usaltede peanøtter
6ss vann
1ss sukrin gold
3ss agavesirup
3ss honning

Er det noe du ikkeliker så godt, så er det bare å erstatte det med noe lignende. Bruk det du har og det du liker. Rosiner og tørket frukt f.eks kan også brukes.


før og etter steking

Bland alt sammen i en bolle og spre det utover en bakepapirkledd langpanne eller stekbrett med høy kant. Stekes midt i ovnen på 180 grader i ca 20min. Vend gjerne litt på blandingen et par ganger underveis i stekingen. La den stå noen minutter etter steketiden er over med ovndøren åpen, så den blir ekstra sprø. Avkjøles deretter videre på rist.

Ha en fin tirsdag!


Ingen kommentarer: