25. nov. 2016

JULEGAVESHOPPING!Ja alle har jo fått med seg at det er black friday idag, og det var det heller ingen tvil om når jeg dro til senteret for å handle. Tror aldri jeg har vært der før når det har vært så mye folk, og det var sykt digg å komme hjem med nesten alle julegavene i boks og så slenge seg på sofaen med et glass vin.....


I tillegg til julegaver, har vi 4 familiemedlemmer som har bursdag i desember og slutten av november, men nå tror jeg bare at jeg mangler noen få ting, men det må jeg til byen for å kjøpe. Mulig jeg tar meg en tur i morgen og får det unna... Tenk for en lykke å være ferdig med alle gavene før 1.søndag i advent!! Det har aldri skjedd før, men en gang må jo være den første. Fingers crossed! 

Nå skal resten av fredagen nytes!
God helg!

Ingen kommentarer: