28. des. 2016

FLOWERS!Dette bildet er tatt tidligere i uka og tulipanene står dessverre ikke på bordet lengre....
Jeg elsker tulipaner, men det er så kjipt at de ikke holder lengre. I hvertfall ikke i mitt hus. Jeg stod nok ikke først i køen når "grønne fingre" skulle deles ut... 

Men men, man kan alltids kjøpe nye. Og på fredag fylles huset av både små og store, så kanskje jeg må ut å handle litt fine blomster innen den tid. Jeg har en liten overraskelse til de minste gjestene, som jeg tenkte å dele tips til her, men det får vente til lørdag. Poster innlegget lørdag morgen, så rekker de som skal feire nyttår med barn og har lyst å prøve noe lignende, å handle inn det som trengs. (Det er ikke mye og tar ikke lang tid å ordne i stand).

Da ønsker jeg dere en fortsatt fin onsdag!

Ingen kommentarer: