15. des. 2016

WHAT TO WATCH: SERIE-COMEBACK!For 10-15 år siden satt jeg klistret foran skjermen hver uke når Gilmore Girls ble vist på tv. Den gang var det ikke like lett som nå å se ting når som helst og når det passet best, så stakkars den som forstyrret meg midt i en episode, hehe!


Til min store overraskelse så jeg plutselig at netflix viser en liten comeback av serien i form av 4 ganske lange episoder, 
delt inn i vinter, vår, sommer og høst. 


Det var fantastisk å trykke play og høre den velkjente musikken, som tok meg rett tilbake til godfølelsen jeg hadde før hver episode "back in the days". Jeg høres jo eldgammel ut her jeg mimrer tilbake, hehe, men det er jo faktisk en del år siden. Og det merkes kanskje også litt i serien. Selv om det var kjempegøy med et gjensyn, er noen av de kjappe replikkene og vitsene litt oppbrukt.
Men for all del, likte du originalserien, kommer du til å like denne også. Jeg har sett to episoder og har to igjen, -som jeg gleder meg til!!


Ingen kommentarer: