22. jan. 2017

LENGE SIDEN SIST!


Hei der! Long time, no see.... Ja nå var det plutselig blitt noen dager siden forrige innlegg. Men sånn er det bare av og til. Hverdagen er travel og av og til er det bare ikke tid. Bloggen er noe jeg liker å holde på med, så da får det bare vente til det er tid igjen og til jeg kan kose meg med det!


Helga har vært kjempefin og i går var vi en tur rundt stranda og fikk nyte dette fantastiske synet her!! 
På kvelden var vi ute og spiste sammen med min søster og hennes kommende mann. I dag skal Leah ha prøvetime på et nytt ridesenter, siden det ikke er mulig å fortsette der hun går nå, så håper det faller i smak, for hun har såå lyst til å fortsette å ri. På formiddagen i går gjorde vi også noe veldig gøy, men det fortjener et eget innlegg....


Ha en fin søndag!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Nydelige bilder :)
Noen dager off er ikke galt altså, hos meg kan det plutselig gå en måned :o

Tenkt på å legge ned bloggen mange ganger, fordi jeg føler jeg ikke har tid.
Men hjelp, har holdt på i så mange år, og jeg koser meg med dette når jeg har tid, så da får den bare ligge nede innimellom :)

Ha en fin søndag!!

June sa...

Ja ikke sant.... Det skal jo være gøy!! :)
Håper din søndag er fin! Klem