7. jan. 2017

SPINAT-LAPPER!


Jeg lager meg ofte lapper av egg, havregryn og cottage cheese. Men her om dagen fikk jeg plutselig lyst til å prøve meg på spinat-lapper. Har sett det hos andre flere ganger, men altså aldri prøvd å lage det selv. Fant et utgangspunkt på nett og så personlig-gjorde jeg oppskriften litt.

Til ca 5 lapper:
1 egg
2 ss havregryn
2 ss havremel
litt kardemomme
litt kanel
litt salt
1/2 ts bakepulver
1 ts sukrin gold
2 ss kesam
1 neve spinat
litt vann (prøv deg frem til riktig konsistens)
La røren stå 5 minutter før du steker passe tykke lapper.
Det smakte ekstra godt toppet med ferske blåbær, hakkede pistasjnøtter og litt flytende honning!

Perfekt som helgefrokost, en rask lunch eller når du har lyst på noe godt til kvelds!



VEL BEKOMME! 

Ingen kommentarer: