5. feb. 2017

FØRSTE SØNDAG I FEBRUAR!


God morgen!
Da var jammen søndagen her igjen.. Uka, og spesielt helga går så utrolig fort noen ganger, og plutselig ligger en ny uke foran oss. Vi har hatt en veldig fin helg. Tvkos, badeland, trening, shopping og besøk hos venner er noen stikkord og idag blir det feiring av ei lita snuppe som snart blir 4 år!


Jeg tør nesten ikke å si det, men jeg er inne i en skikkelig god periode ift trening, og nå som januar er over er målet å klare å holde på de gode rutinene. Jeg motiverer meg selv med litt gøy og fargerikt treningstøy, så har kjøpt meg et par nye ting og i går fant jeg også en treningsbag på BikBok som jeg har sett på tidligere, som nå var satt ned til 50%. Så da kan jeg ihvertfall ikke skylde på sånne ting de dagene motivasjonen ikke er helt på topp.

Nå skal jeg kose meg videre med kaffikoppen og så er det bare å hoppe i treningstøyet.
Håper du får en fin søndag!

 

4 kommentarer:

Ingvild B sa...

Så flink du er June!!

God søndag ♥

Anonym sa...

Hei og god søndag.

Jeg likte det du skrev om deg selv, at bloggen er et lite fristed. Min blogg er også mitt fristed og hpbby. Jeg er eldre enn deg, men likevel så kjennes det noen ganger som om alder viskes ut i dette blogguniverset.

June sa...

Takk snille deg Ingvild!! :) Håper du har en fin søndag! Klem:)

June sa...

Hei Ingrid! Tusen takk. Så hyggelig å høre!! :) Det er viktig å gjøre det man føler er rett for seg selv ja! Deilig med et lite fristed hvor man kan skrive om akkurat det man vil... :) Og veldig sant det med alder, det kan jeg også merke av og til! :)
Håper søndagen din er fin! Klem