11. apr. 2017

EN BOK PÅ ØRET?!

Orkideens hemmelighet av Lucinda Riley (Heftet)Jenta på klippen av Lucinda Riley (Heftet)Lavendelhagen av Lucinda Riley (Innbundet)
...eller i hånden? Ja takk begge deler!
I fjor sommer leste jeg min første bok av Lucinda Riley (som egentlig er hennes andre) og likte den såå godt at jeg bare måtte få tak i flere bøker av henne. Med mye annet på programmet har det ikke blitt så mye tid til lesing som jeg har ønsket, men nå i påska er jeg klar for å drømme meg litt bort igjen.

Jeg har faktisk begynt på 2 forskjellige samtidig. Orkideens hemmelighet leser jeg i god gammeldags bokform, mens Lavendelhagen har jeg på øret gjennom appen Storytel! Begge er like spennende, men jeg kjenner at jeg fort kan blande de litt inn i hverandre, så tror kanskje jeg må ta en av gangen nå, hehe. Hvis ikke du allerede har Storytel kan du laste den ned og prøve gratis i 14 dager. Og det passer jo perfekt nå til påske!

I kveld skal vi pakke og gjøre klart for noen avslappende og koselige dager på hytta! Vi har jo en katt som trenger mat og kos og hytta er jo ikke langt unna, så det blir nok noen turer hjemom innimellom også, men alt av husarbeid og andre kjedelige plikter skal få lov til å ligge til over helga!

God påske! 

Ingen kommentarer: