7. apr. 2017

HEI!


Hei!
Et lite livstegn fra meg. Nå har jeg ikke skrevet noe her på en god stund og jeg får nesten litt dårlig samvittighet når jeg ser at det likevel er en del som er innom hver dag, selv om jeg ikke har lagt ut noe... Men den som venter... hehe. Neida...  Jeg elsker jo å holde på med bloggen, men livet er rett og slett bare litt ekstra travelt for tida og krever mye av meg på andre områder. :) Jeg vet at det blir roligere etterhvert, så inntil da får det bare bli litt sånn. Men jeg har veldig lyst til å finne litt tid innimellom til  dette også, for det gir meg så mye! Jeg får koblet av på en helt spesiell måte, og det trengs virkelig av og til!
Denne helga får jeg litt tid helt for meg selv... Terje og ungene skal på hytta, mens jeg skal være hjemme og prioritere lesing (som er noe av det som opptar mye av hverdagen min for øyeblikket). Og når jeg vet at resten av familien koser seg på tur, er det lettere å holde fokus!

Neste uke blir det et par dager med jobbing og sfo, før vi hele familien pakker oss ut på hytta igjen for å kose oss der i påska. Gleder meg allerede.....







Ingen kommentarer: