Disse er jo gammelt nytt, men de er såå gode at de fortjener litt ekstra oppmerksomhet i ny og ne. Og nå i påska blir det jo som regel lange, koselige frokoster med masse godt og da passer disse perfekt å lage. Proteinrundstykkene er med havregryn og cottage cheese og er enkle og raske å lage, og sunne og ikke minst kjempegode å spise.
250g cottage cheese
250g havregryn
2 egg
1,5ts bakepulver
1 klype salt
Bland alt sammen med en stavmisker, form til 6 rundstykker og stek på bakepapirkledd stekebrett midt i ovnen på 200grader i 20min. Jeg pleier å strø litt havregryn på toppen før jeg steker, så blir de ekstra fine! Kjempegode rykende ferske, og også veldig greit å ha liggende i frysen!![](https://4.bp.blogspot.com/-kO20lsg0R9U/Wrds1rIUpKI/AAAAAAAAZlo/It44gFHwoysHKd9xS-INxBY_nm1heWBKgCLcBGAs/s1600/rund4.png)
![](https://4.bp.blogspot.com/-kO20lsg0R9U/Wrds1rIUpKI/AAAAAAAAZlo/It44gFHwoysHKd9xS-INxBY_nm1heWBKgCLcBGAs/s1600/rund4.png)
ENJOY!
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar