23. mars 2018

WHAT TO WATCH: FAMILIEUNDERHOLDNING!

Nå som jentene våre begynner å bli så store, er det nå endel ting vi kan se på sammen i helgene og som faktisk er gøy for alle. Tenkte derfor jeg ville komme med en liten liste med tips til gøy underholdning for hele familien. Noe er nytt og noe er gammelt. Endel er selvfølgelig kjent for de fleste, men kanskje kan du finne en eller to ting dere ikke har sett før og som kan skrus på ved neste anledning...

1. Hva feiler det deg?
Legene mot oss vanlige+google. Denne har vel de fleste hørt om. Kjempegøy og ikke minst lærerikt.
2. Familieekspedisjonen. 
Tre familier på tur i en mnd og alt av utfordringer, erfaringer og minner det fører med seg.
3. Mesternes mester. 
Årets runde er jo ferdig nå, men kanskje kan det være like gøy å se repriser av tidligere sesonger hvis man ikke allerede har fått det med seg. Dette året er faktisk første gang vi har fått med oss alle episodene.
4. Norske talenter. 
Denne trenger vel ingen forklaring.
Bilderesultat for norske talenter
5. Huskestue. 
Humoristisk og uhøytidelig spørreprogram med Dag Otto Lauritzen og Kristian Ødegård.
Bilderesultat for huskestue
6. Alle mot 1. 
Dette er ikke min favoritt, men helt grei underholdning hvor man gjetter resultatet på eksperimenter som skal utføres underveis.
Bilderesultat for alle mot 1
7. Valpekullet. 
En koselig serie hvor vi følger valpekullet til cocker spanielen Stella gjennom de først 6mnd, fra fødsel, på veien ut i livet til nye eiere og de første mnd sammen med sine nye mennesker. 
Bilderesultat for valpekullet
8. Oppfinneren. 
Tusenkunstneren Erik Alfred sjonglerer mange prosjekter for å skape det gode hverdagslivet for seg og familien på et gammelt småbruk. Lekende skaperglede ved bruk av gamle håndverkstradisjoner.


Har du noen andre gode tips, vil jeg gjerne høre... 

Ingen kommentarer: