11. mars 2018

WHAT TO WATCH: SERIE! (FOR OSS JENTER)

I går kom jeg over en ny serie som så gøy ut og i dag fikk jeg sneket meg til å se en episode. Har vært på utkikk etter noe nytt å se på når ikke mannen er hjemme, og denne kan anbefales hvis du er på utkikk etter det samme. Minnet litt om både Sex and the city, Younger og The Carrie diaries. Fun for us girls med andre ord... Så hvis du ikke har noen andre planer i kveld er søndagsunderholdningen altså i boks! Kan ses gratis på nrk.
2 kommentarer:

Ingvild B sa...


Trodde jeg hadde sett 'alle' serier, og har ikke engang hørt om denne!?
Tusen takk for tips. Skal sjekkes ut ♥

June sa...

Så gøy du kunne finne en du ikke hadde sett! :) Jeg føler det samme... at jeg har sett alt og bare venter på nye episoder av ting, hehe, så gøy med noe nytt! :)
God fredag!