27. okt. 2018

SHINE BRIGHT!

Samarbeid/sponset
Det går mot mørkere tider og belysning har mye å si både ute og inne. Om bare noen få små måneder er jula her og jeg gleder meg skikkelig til å pynte med lys og lysslynger, både inne og ute. Min flinke mann har pleid å skrive God Jul eller forme et hjerte e.l. med en lysslynge på den ene husveggen vår og det er bare såå koselig når man kommer hjem på kvelden etter at det er blitt mørkt og ser det lyse opp!
Lampegiganten.no har de et stort utvalg av fine juledekorasjoner og lysslynger i mange former og varianter, i tillegg til vanlig utebelysning. Utebelysningen har mye å si for både førsteinntrykket og helhetsintrykket ved et hus. 
Den lille sleden med reinsdyr er en av mine favoritter. Tenk så fint å ha den lysende opp ved inngangsdøren i desember!

Og dette hadde jo bare vært en drøm å ha i hagen....

På nettsiden finner du også mange superfine stjerner til å henge i vinduene og stående dekorstjerner med lys til å sette den rette stemningen. Og ikke minst nydelige adventsstaker. Klikk deg inn på Lampegiganten og sjekk ut hele julebelysningen.

Men på denne tiden er det jo minst like viktig med belysning inne som ute og for meg er det viktig å skape den gode stemningen, gjerne med dempet belysning og levende lys, samtidig som det må være mulig å skru opp lysstyrken eller slå på et par ekstra lamper når det trengs. Feks når barna skal til med lekselesing eller når man vil krølle seg sammen på sofaen og kose seg med en god bok.

Denne her hadde passet perfekt som leselys i stua ved siden av sofaen....

På soverommet har vi leselys på veggen på hver side av sengen, men i taket mangler vi det lille ekstra ift helheten i rommet. Og denne flotte lampa her hadde virkelig vært prikken over i`en. Mange flere flotte taklamper finner du her. Og er du på utkikk etter vegglamper og bildebelysning er det masse stilig å velge mellom.



Håper du fikk noen tips og ble inspirert til å gjøre det lille ekstra ut av det med belysningen i ditt hjem. 




Ingen kommentarer: