20. nov. 2018

JULEINTERIØR!

                                                                                                                                                samarbeid/sponset

Å som jeg elsker denne tida. Førjulstida er bare den beste!! Og nå må det vel snart være innafor å begynne å pynte litt også. Jeg har allerede sneket inn et par svibler og ser for meg at det ikke blir så altfor lenge til julestjerna også henger i vinduet, men må kanskje vente bittelitt til.... Jeg har mine favoritter av pynt og diverse som kommer frem til jul, men jeg syns det er gøy å tilføre litt nytt innimellom også og Princessbutikken har masse fint juleinteriør akkurat nå . Jeg har plukket ut noen favoritter og vet i hvertfall at denne puta her må bli min! 



Jule-sengetøy er også noe som står på handlelista. Og disse i flanell må jo være perfekt når vinterkulda kommer, samtidig som de pynter opp og gir koselig julestemning på soverommet. Det grå i midten er min favoritt og de to andre kan jeg se for meg jentene vil like. Så var det levende lys da.... Det er jo et must store deler av denne årstiden og spesielt i jula. Det pynter opp og gir den lune gode stemningen som jeg elsker. Og lysestaker og telys-holdere er en enkel og rimelig måte å fornye litt i hjemmet på. Disse tre her i "gull" får gjerne flytte inn i stua mi i desember. Liker du mer tradisjonell rød jul, finner du selvfølgelig det også hos Princessbutikken

Da vet i hvertfall jeg et par ting som får bli med meg hjem på neste handlerunde og kanskje fikk du noen tips du også. 

God førjulstid!

1 kommentar:

Anonym sa...

Online Gambling and Betting | Aussie Casino
Online gambling and betting is all about moneyline bets. 안전한 바카라 사이트 as we'll see below and also see the latest trends and developments.