14. des. 2011

Hei!

FOR et vær!! Full storm ute jo! Vi reiser (forhåpentligvis) til Danmark imorgen, så håper været bedre seg og at båten går. Jeg har fri idag, men det står mye på programmet. De siste dagene har det liksom vært noe hver dag.. Aktiviteter og ting med barnehagen, T som jobber seint, julegaver som skal lages, kjøpes og pakkes, kaker som skal bakes og ellers det vanlig som vasking av hus og klær. Kjenner jeg gleder meg til noen dager borte fra hverdagen og bare kose oss, før jula plutselig er over oss.
Ikke misforstå meg, jeg Elsker jula og koser meg veldig med forberedelsene, men av og til er det jo godt med en liten pust i bakken!

Gleder meg til julemarkeder og juleshopping i koselige gater i Aalborg og Århus. Håper bare på bra vær.
Ifm julekalenderen på bloggen vet jeg ikke om pc`en blir med på tur, så da utsettes noen luker og trekninger til vi er tilbake igjen på søndag...
Men noen innlegg er allerede laget og ligger klar til å publiseres selv om vi er bortreist og jeg setter igang en ny gøy konkurranse med en kjempefin premie før vi drar, så følg med så du ikke går glipp av den!

Leah er i byen med barnehagen idag for å se på juleforestilling og deretter besøke frelsesarmeen. Alle barna har med hver sin pakke som de skal gi til noen som ikke får så mye til jul. Pakken er en leke eller klær de hadde fra før, men ikke brukte lengre! Kjempefin ting å gjøre syns jeg og jeg gleder meg til å høre når hun kommer hjem.

Leah valgte en av barbie-dukkene sine!


Dette ble et langt innlegg, men håper du hang med og at du titter innom igjen iløpet av dagen for trekning av gårsdagens luke med Bolig Drøm som premie!
Nå må jeg sette igang med dagens gjøremål og seinere i ettermiddag blir det bursdagsfeiring av mormor!

2 kommentarer:

mammaKine sa...

Så fint med en sånn tur med barnehagen :-) kos dere på danmarkstur :-)

Størstepia sa...

Får håpe det blir Danmarkstur på dere!! Her blåser og hagler det og lyner og tordner. Har aldri opplevd sånn vær i desember jeg...
Krysser fingrene for dere!

En sånn tur til Frelesarmen hadde småtten og de forrige uke. Det var ikke lett å få ham til å velge en leke, det ble MYE overtalelse før han gav bort noen tog han ikke lekte med mer...
Flott initiativ syns jeg!!

Klem fra størstepia