19. nov. 2012

ALL I WANT FOR CHRISTMAS!

For de i familien som leser bloggen, kommer her noen julegave ønsker!

LEAH

Bil e.l. til Barbie, familie-/barne-brettspill, penger til årskort i dyreparken, bøker, Justin Bieber ting; (skrivebøker, klister, penner o.l.), lese-selv bøker, dvd`er, lego friends, gavekort på kvadraturen eller sørlandssenteret. Og så ønsker hun seg Wow klær, eller gavekort derfra! :)


LOTTE


Gavekort på kvadraturen eller sørlandssenteret, duplo, penger til årskort i dyreparken, cd`er, bøker, dvd`er.


Og så en aldri så liten ønskeliste til meg selv også! ;)


Gavekort, trekkspill-lampe, kamerastativ, penger til årskort i dyreparken, inspirasjons/gjør det selv og sybøker.

5 kommentarer:

Hildes Scrappeunivers sa...

Kjempekoselig at du er med på min giveaway! Masse lykke til i trekningen!

Klem fra Hilde

Tonje Merethe sa...

Mange fine ønsker her. Skal legge ut ønskeliste selv snart, må bare bli ferdig med julegavetipsene..

Ha en fin tirsdag!
Tonje Merethe

Casa del Pt sa...

Mange fine ønsker der :)
Kamerastativ har jeg også på min liste.

Ønsker deg en fin dag *klem*

♥ Netta ♥ sa...

Dette skal jeg også gjøre. Har aldri noen ønsker når jeg blir spurt, men jeg skal nok klare å finne noen fine ting på nettet som jeg kan klistre inn på bloggen. Mye fine ting til mor her :-)

Klem
Netta

ElisabethK sa...

Jeg heter Elisabeth, er 36 år, og dette er første kommentaren min her. Er for tiden hjemme med prins nr 3,og tenker å følge med på litt forskjellige blogger fremover. Har ikke blogg selv, selv om jeg av og til kunne ønske meg det, men "miniblogger" på facebook istedet.