18. aug. 2013

PRIS ER VIKTIG, MEN IKKE ALT! (GIVEAWAY)

sponset innhold

Jeg synes selv at jeg er ganske fornuftig når det kommer til pris på ting jeg handler. Venter gjerne til det er salg eller rabatter på ting jeg har planer om å kjøpe og tenker meg ofte om flere ganger før jeg går til kassa eller inn i butikken i det hele tatt. 
Men så er det jo samtid gøy å handle og klær må man ha. Spesielt ungenes garderober som stadig må oppdateres ettersom de vokser.
Men så blir man kanskje plutselig påmint hva som egentlig ligger bak....
Man vet nok dessverre ikke alt av det som må til for å produsere alt vi kan gå å kjøpe i butikkene og noen ganger er det nok veldig lett å bare lukke øynene for virkeligheten.
Jeg er nok ikke den flinkeste på dette området og kjøper som sagt ikke de dyreste tingene jeg kommer over, men når jeg tenker meg om, så er jo kvalitet og bakgrunnen veldig viktige faktorer.

Og nå som jeg har fått mulighet til å skape litt oppmerksomhet rundt dette, er jeg selvfølgelig med!!!

14.august ble høstens kolleksjon hos Me&I lansert og hovedbudskapet er: Pris er viktig, men ikke alt!

"Selvfølgelig er prisen på et plagg viktig, men enda viktigere er kvaliteten og kvaliteten på arbeidet som ligger bak. Koster en topp 79,50 og er merket "Made in Bangladesh" betyr det mest sannsynlig at det ligger tvilsomme arbeidsvilkår bak. Me & I har valgt å ta sitt ansvar. Vi har all vår produksjon i Europa, vi krever at våre fabrikker betaler levelønn istedenfor minimumslønn og vi har klare retningslinjer for fabrikkene vi jobber med."

Hva tenker du om dette??


I denne forbindelsen og i samarbeid med Me & I har jeg fått lov til å dele ut et valgfritt plagg fra årets kolleksjon. Du velger selv om du vil ha noe fra Kids eller Women kolleksjonen!
Både jeg og barna har testet flere plagg fra Me & I sine tidligere kolleksjoner og jeg har ingenting å utsette på kvaliteten!!For å være med i trekningen legger du igjen en kommentar under dette innlegget.
Fortell gjerne kort hva du tenker om temaet. Og hvis du vil dele konkurransen på instagram eller facebook blir jeg veldig glad for det, men disse tingene er ikke krav for å være med i trekningen.
Bruk gjerne bildet over eller fra instagramsiden min!

Vinneren trekkes 1.september.

15 kommentarer:

eventyrLise sa...

Jeg har faktisk aldri prøvd med&i klær ennå....kanskje det er påtide?!

Hegeslilleboble sa...

Kjempebra klær! Og jeg er helt enig- heller betale litt mer for å få skikkelige kår til de som lager klærne:).

Anonym sa...

Jeg vil gjerne være med , har aldri prøvd disse klærne. Er dessuten helt enig at de som lager klærne skal ha gode arbeidsforhold.
Klem Sisi
sis-wen@online.no

Anonym sa...

Heia:) Jeg blir gjerne med:) Hadde vært gøy å vinne:)
Hilsen Hildegunn(bakerhildur@hotmail.com)

Kristin :) sa...

Jeg blir gjerne med! Er bevisst på dette selv-og sårer gjerne videre via bloggen din June. Flott med oppmerksomhet rundt en viktig problemstilling!

Anonym sa...

Jeg vil å bli med her :) Mange fine klær med spreke farger og gøyale motiv hos Me&I. Kjempebra med fokus på arbeidet og menneskene bak klærne. Har sett flere dokumentarer om temaet. Ganske sjokkerende og urettferdig det som ble vist. Så fjernt fra vår virkelighet. Det er lett å glemme alvoret når man tråler butikker og salg her hjemme. Derfor er det veldig bra med påminnelser som i dette tilfellet :)

Kine Kj

ini sa...

Tenk å heldig man kan være og man disse klær for bære :-)

Hilsen frustaveland@gmail.com

Ellen sa...

Hei! Vi har prøvd Me&I, både barna og jeg, flere sesonger. Er godt fornøyd med kvaliteten! Jeg er opptatt av kvalitet, kanskje særlig på barneklær og yttertøy, men så er det nå en gang sånn at barna trenger mange klær, og noen ting er helt ok å handle på billigkjedene. Det er imidlertid veldig viktig å også tenke på de som lager klærne, det har du helt rett i. Fint å ha litt fokus på det også.
Jeg krysser alt jeg har for gode vinnersjanser her ;) Ellen
ellen.vinorum att gmail.com

Anonym sa...

Jeg vil gjerne være med i trekningen! I en hverdag med tre små som stadig sliter ut og vokser ut av klær, blir ofte dette temaet glemt. Men jeg har klær som har vart helt fra elstemann til sistemann, og det er akkurat disse klærne jeg har betalt litt ekstra for.Takk for påminnelsen, skal prøve å ha det i bakhodet i fremtiden <3

Hilsen Rita

Therese sa...

Et tema som jeg ikke tenker så mye over når jeg handler. Men absolutt viktig å sette fokus på! Jeg er gjerne med i trekningen av disse deilige klærne :)

Lena sa...

Jeg er for å betale litt ekstra for kvalitet og gode arbeidsvilkår. Klærne fra Me&I som 3,5 åringen har brukt massevi barnehagen er like fine og lagt til sides til babyen vår. Gleder meg til å ta de fram igjen, og har selvfølgelig ikke noe imot å vinne et plagg til derfra!

Malenna sa...

Aldri prøvd disse klærne før, men om man betaler litt ekstra for klærne så bør det jo også være god kvalitet, så håper jeg vinner og får testet ut et plagg =) Tenker ellers ikke så mye over hvor klærne kommer fra, handler en del fra blant annet HM og de har jo billige klær..

malenehi85@hotmail.com

Mona sa...

Hadde vært kjempeglad om jeg hadde hatt mulighet til å prøve disse klærne til mine barn. Pris har en del å si, men jeg må si jeg synes det er veldig viktig at de som lager klærne har gode arbeidsforhold. Jeg synes også det er viktig at kleskjedene har åpne fabrikklister, er veldig opptatt at klærne jeg kjøper ikke er laget av barn.
mellenie80@gmail.com

Nina sa...

De har utrolig mye fint,men jeg har aldri handla noe fra de.
Hadde vært gøy å vinni:)

ninni@ebnett.no

Anonym sa...

Mye fint fra Me&I så hiver meg med jeg og:-)
elisabethhelland@msn.com