6. aug. 2014

JUICY JUICE!For ikke lenge siden gikk vi til innkjøp av en juice-maskin (les mer om hvilken i dette innlegget) og tidligere i sommer fikk jeg boka "Juicy" av Carina Hultin Dahlmann i gave fra mamma og den har blitt godt brukt.
Jeg har på langt nær testet alle oppskriftene, men jeg er godt i gang og har funnet mine favoritter.
Har gjort det til en vane og lage meg juice hver morgen, som gir meg det jeg trenger for en god start på dagen. Jeg er heller ikke den eneste i huset som er blitt hekta på juice. Lotte vil støtt og stadig både smake og hjelpe å juice og mannen i huset lager gjerne et par flasker ekstra som kan stå i kjøleskapet, når han setter igang. Leah er ikke så glad i det ennå, men forhåpentligvis etterhvert! :) Og så har jeg hørt rykter om en ny bok fra Carina som skal komme nå i august; Juicy familie, så forhåpentligvis kan jeg finne noe som faller i smak der! *ønske ønske den boka også*

2 kommentarer:

Lynetmor sa...

Å, nå fikk jeg lyst til å lage juice også, for det så veldig godt ut :-)

Lynetmor sa...

Å, nå fikk jeg lyst til å lage juice også, for det så veldig godt ut :-)