23. juli 2015

FROKOSTLAPPER!


God morgen!
Jeg har rukket å lage juice og nå er jeg godt på vei ned i morgenkaffekoppen. Ungene sover ennå, og jeg tenkte å få trent litt nå fra morgenen også. Treningstøyet er allerede på, så ingen unnskyldning... 


Dette var lunchen min igår, men det er jo supert til frokost også og super raskt og enkelt å lage. Like mange deler av hver av cottage cheese, egg og havregryn. Lotte elsker disse så igår brukte jeg 3 egg, 3 ss cottage cheese og 3ss havregryn. Miks sammen med stavmikser for å få en fin og glatt røre (ikke nødvendig, men...) og stek i stekepanne. Jeg bruker kokosolje men du kan selvfølgelig bruke smør istedet.


Sommerværet er ikke helt tilstedet her på sørlandet, men idag blir det bytur. Først lunch og kikke litt og så venter Marcus og Martinus konsert på torvet! Jentene gleder seg veldig!!

Fin torsdag til deg!


Ingen kommentarer: