24. okt. 2015

BY THE WAY, I`M WEARING THE SMILE YOU GAVE ME!

Positive words today!


Jeg hadde en fin dag på jobb igår, (det har jeg som regel alltid men....), og kjente bare at jeg er så takknemlig for at jeg har verdens beste jobb, (i mine øyne), og så utrolige fine, flinke og gode kolleger. Både på et profesjonelt- og personlig nivå!! Så det ble en veldig fin start på helga! Og når jeg skulle hente i barnehagen traff jeg min søsters mann, som tilbød seg å ta med Lotte hjem til de. Så da kjørte jeg bare hjem til Leah og så møtte vi de andre hjemme hos de litt seinere, for pizza og godis sammen med mamma og tante også. Vi var ikke så seint hjemme pga ungene, men klokka rakk å bli halv ti. Og da føltes det såå godt å bare avslutte kvelden tidlig og få en god natts søvn, så da la vi oss alle sammen inn i vår seng. Terje er på Island, så det blir skikkelig jentehelg på oss andre!

En rolig innelørdag venter oss nå idag på morgenen, før vi skal ut å farte litt etterpå!

God lørdag!1 kommentar:

Unknown sa...

Så koselig :)
Er så deilig med slike dager da man virkelig kjenner på takknemligheten over det fine livet man lever :))

KOS dere med jentekveld :)
Her er det alenekveld med gutta mine (de to firbente) alle de andre har planer :)