21. okt. 2015

BRYLLUPET VÅRT - BUKETTEN OG BLOMSTENE!Her kommer litt mer fra bryllupet. Deler inn i forskjellige innlegg og her kommer altså blomstene! Har tidligere skrevet om "Getting ready (hair & makeup)" og "Pynting av lokalene og forberedelser". Trykk på linkene for å komme til innleggene!


Jeg lagde buketten selv og ble veldig fornøyd med resultatet!
Jeg googlet litt på forhånd og lagde en prøvebukett en god stund i forveien, men er du litt kreativ og glad i å lage ting får du fint til dette. Masse penger å spare og så får du det akkurat slik du vil. Jeg syns jo også det var veldig gøy å kunne si at jeg hadde laget den selv og så ble det litt ekstra personlig!


Jeg kjøpte blomstene på torsdagen, altså to dager før, og lot de stå kaldt over natta. Pyntet bordene på fredagen og lagde buketten og knapphullsblomstene fredag kveld. Knapphullsblomstene la jeg i en plastpose og i kjøleskapet over natta. Buketten satt jeg i en bøtte med vann på et kaldt rom. Alt så like flott og friskt ut på lørdagen!
Hmmm....hvordan blir dette tro?!...
Bordene pyntet jeg enkelt, med små vaser og litt forskjellige blomster i hver.


Restene samlet dagen derpå...


Rester fra lokalet vi var i på kvelden.....


Jeg kjøpte blomstene på Mester Grønn, hvor jeg fikk god hjelp og de bestilte inn de blomstene de ikke hadde som jeg ønsket. Kjøpte for 2000kr og det dekket alt. Bukett, knapphullsblomster, pynt til to lokaler og det ble til og med en bukett til overs som fikk stå hjemme på stuebordet!Ingen kommentarer: