17. nov. 2015

TIPS OG FAVORITTER FRA FOREVER LIVING!


Aloe bath gele og Spa-settet med badesalt, shower gel og lotion er jo superfine å gi bort i julegave, og hvem ville ikke blitt glad for en god skrubb å ha stående i dusjen eller på badekaret....

Aloe propolis creme er en veldig god krem til tørre områder og er sikkert fin å ha nå når vinteren og kulda kommer. Heat lotion har jeg faktisk hatt i flere år, før jeg i det hele tatt hørte om Forever Living. Har fått den av mamma fordi jeg sliter med hodeverk og vondt i nakken, og den er skikkelig god!! Den virker både varmende og avkjølende alt etter hva som trengs.

En aloe vera gel burde jo alle ha. Litt enklere enn å brekke av litt av planten :)
Argi + for litt mer energi og Forever lean som inneholder krom, hjelper deg med å holde blodsukkeret og søtsuget i sjakk. Kanskje ikke så dumt nå som jula nærmer seg....

Leppepomaden er supergod for leppene og aloe vera gel-drikken er supergod for kroppen - både innvendig og utvendig. Jeg har hatt originalen, men denne gangen vil jeg prøve en av de andre typene. Sminkefjerneren er også noe jeg skal prøve denne gangen. Maskaraen har jeg ikke tatt med her, men jeg nevnte den i forrige innlegg og den anbefales virkelig!

Som sagt, ønsker du å bestille noe er det bare å ta kontakt! 
Enten her eller på mail: junesdagbok@gmail.com
Spør gjerne også hvis du lurer på priser eller andre ting ifm produktene.
Ingen kommentarer: