15. feb. 2016

ER DU MED?!


Noen som vil være med på en C9???
Jeg gikk på C9 rett før bryllupet og var kjempefornøyd. Nå har jeg lyst på en ny kickstart!
C9 gir mange gode vaner, bl.a. passer på at man får i seg nok vann hver dag og fokuserer på grønnsaker, frukt og bær, samt gir mange gode tips til sunnere varianter av "vanlige" lunch og middagsretter. Jeg deler også gjerne oppskrifter jeg brukte og fremdeles bruker om noen er interessert!


Send meg en mail, sms, eller pm på Facebook hvis du vil høre mer om hva pakken inneholder, pris og andre ting du måtte lure på! Selvfølgelig helt uforpliktende! :)1.mars øker prisene på Forever Livings produkter med 5 (små) prosent, så det kan være lurt å bestille nå hvis du likevel har tenkt å prøve!


Anbefaler flere av de andre produktene også. Kontakt meg så forteller jeg gjerne mer eller svarer på spørsmål!


Denne gir en helt fantastisk smak i smoothier i tillegg til å gi deg ekstra energi!Proteinpulveret/shaken (som alt annet i C9 pakken) kan bestilles enkeltvis. Med soyaprotein, vitaminer og mineraler gir den maksimalt med næring og minimalt med kalorier. Super som et lite mellommåltid eller som rent proteintilskudd etter trening. 
Mange gode kremer er det selvfølgelig også og denne gangen vil jeg i tillegg til aloe vera gelly og aloe heat lotion, (som jeg bruker mye), spesielt nevne Sonya Aloe deep moisturizing cream. Kjempegod hvis du er litt tørr i huden og avhenging av en krem som gir god fuktighet som varer hele dagen!

Satser på å bestille 2 ganger før prisene øker. Første legger jeg inn på onsdag, så ta kontakt hvis du vil ha med din bestilling nå i første runde! :) Og husk at det er 90 dagers fornøyd garanti. Pengene tilbake om du av en eller annen grunn ikke skulle være fornøyd med produktene!


Ingen kommentarer: