10. feb. 2016

EASY LIKE WEDNESDAY MORNING!Å som jeg elsker onsdager!!
At det er fridagen min er nok en stor del av grunnen....

Til nå har jeg allerede rukket en hel del. Bl.a. ryddet kjøkkenet fra i går og satt på oppvaskmaskinen, satt på en maskin med klær, trent, dusjet og nå sitter jeg i sofaen med kaffekoppen i hånda og minstemor ved siden av meg. Hun er hjemme fra barnehagen og skal være med meg en liten tur til byen idag. Vi må kjøpe busskort til Leah og av en eller annen grunn går det ikke an å kjøpe på nett...

Ellers har jeg også planer om å få lest litt ila dagen. Om ikke så altfor lenge til, så er jeg klar for ny eksamen! Rydde bilen står også på dagens program. Snart er den nye bilen vår klar for levering og da må den gamle selges. I tillegg har vi et par bursdagsgaver vi må kjøpe og så må jeg få laget ny porsjon med frokostblanding. Fridag betyr altså ikke hviledag, hehe!

Håper du får en fin onsdag!

1 kommentar:

Unknown sa...

Onsdagsfri er herlig:)
... og det er jammen fredagsfri og, tjihi :)

Ha en fin helg,