29. okt. 2016

WHAT TO WATCH: FILM!


Igår skulle vi kose oss med biff, hjemmelagde fries og bernaisesaus og selvfølgelig litt julebrus. Jeg vet at det bare er oktober ennå, men har man først begynt er det altfor vanskelig å slutte...
Anyways... vi ville se film og begynte å leite gjennom netflix og viaplay for å finne noe gøy. Vi er vanligvis veldig glad i thrillere, men av og til er det deilig med litt enkel og gøy underholdning også. Jeg hadde sett klipp fra The Intern for en stund siden og husket at jeg hadde hatt lyst til å se den, men tenkte at den kanskje var mer en film å se uten mannen i huset, men han lot seg likevel lett overtale. Og det viste seg å være en film som passet mer enn godt nok til oss begge. Gøy story som man faktisk ikke følte man har sett tusen ganger før i andre filmer. Og med gode innslag av humor satt latteren løst hos oss begge opptil flere ganger! Så dette er absolutt en film jeg kan anbefale å bruke et par timer av helga på!1 kommentar:

Ingrid Tunheim sa...

Koselig film. Jeg så den for ganske lenge siden. Og smarte brownies under her. Den ideen kopierer jeg kanskje en dag.