29. jan. 2017

EASY LIKE SUNDAY MORNING!God morgen fra badet!
Som jeg la ut på instgram for noen dager siden, så har en ny (gammel) krakk funnet veien inn på badet, og den passet helt perfekt inn!

Idag våknet vi faktisk til snø her på sørlandet. Det har jo vært den mildeste vinteren på lenge til nå, men idag kom altså snøen. Jeg har litt blanda følelser.... Hvis det kommer endel og det blir liggende er det jo bare fint og veldig gøy for ungene, men hvis det bare blir litt, sånn som nå og så plutselig regner bort igjen, ville jeg heller bare hatt en veldig tidlig vår...

Men, men... Vi kan uansett ikke gjøre noe med det, så vi får ta det som kommer! Dagen idag har ellers startet rolig, og det er faktisk bare meg og Lotte som har stått opp. Tror jeg hører at Leah også er på vei opp, og da skal vi kose oss i sofaen med film og kakao. For seinere idag drar jeg til Oslo noen dager og da er det ekstra kos med litt kvalitetstid sammen med jentene!

Håper du får en fin og avslappende søndag!
Seinere ikveld deler jeg et nytt tips i kategorien; what to watch, så kikk gjerne innom igjen.


Ingen kommentarer: