27. jan. 2017

MY BEST FRIEND IS GETTING MARRIED!

Min søster skal gifte seg, og den store dagen er bare 4 små måneder unna...
Forrige helg var det brudekjoleprøving og som forlover var jeg så heldig å få være med!
Såå gøy å se henne i alle de forskjellige kjolene og "the one" var bare helt perfekt!!

Jeg har jo endel planlegging å gjøre jeg også, så hvis noen har noen gode tips ifm utdrikningslag, tips meg gjerne! Jeg har aldri vært forlover før, men har heldigvis vært i noen utdrikningslag og fått litt inspirasjon i tillegg til at jeg har noen idèer, men man vil jo at det skal bli perfekt, så alle råd og tips tas imot med stor takk!

Ikveld skal vi treffes noen jenter for ost, kjeks og vin hjemme hos den kommende brud, så da blir det nok muligens litt bryllupssnakk. Gleder meg!
Ingen kommentarer: