25. aug. 2019

WHAT TO WATCH: SERIE-UPDATE!

Nå var det lenge siden det hadde kommet tips innenfor denne kategorien, men det betyr ikke at ikke vi har sett mye bra, så derfor tenkte jeg å komme med en liten oppdatering på hva vi har sett siden sist. Kanskje du kan finne deg en ny favoritt :)

Papirhuset del 3
Vi har sett del 1 og 2 og jeg visste ikke engang at det var en del 3 underveis, så det var stor stas når jeg oppdaget det. Tror det kun er 8 episoder, så du slukte vi nokså raskt. Har du ikke sett denne serien er det bare å sette av søndagen!! Spansk, men veldig kul og spennende. Har skrevet mer om den i et eget innlegg under kategorien what to watch.
Bilderesultat for papirhuset del 3

La`s finest
Har tidligere skrevet om Lethal weapon og dette vil jeg si er jenteversjonen av den. Er egentlig en spinnoff av filmen Bad boys og er gøy action underholdning.
Bilderesultat for la finest

Big little lies
Elsket denne serien med bl.a. Reese Witherspoon og Nicole Kidman og ville bare at den skulle vare lengre etter at jeg hadde sett ferdig siste episode. Soundtracket til denne serien er også verdt å få med seg og er ihvertfall lagret på min spotify.
Bilderesultat for big little lies

Dead to me
Denne kan minne litt om Big little lies og denne likte jeg også godt. Litt rar, kul og spennende på en gang. Christina Applegate spiller en av hovedrollene og selv om det foreløpig kun finnes en sesong ligger det absolutt an til at det kan komme flere.
Bilderesultat for dead to me

The Blacklist
Denne har vi egentlig sett ferdig for en stund siden, men siden jeg ikke har skrevet om den tidligere tar jeg den med for den er utrolig bra. Og det finnes en hel haug av sesonger og hver eneste episode er super spennende, så hvis ikke du har sett den har du mye gøy foran deg.
Bilderesultat for blacklist

Ellers nevner jeg også disse spennings-seriene som er verdt å få med seg. De tre siste på lista er nordiske.
Snikskytter/Shooter
Designated survivor
Bodyguard
Enemy within
Luther
Crossing lines
Wisting
Skjult av snø
Advokaten

God søndag!


1 kommentar:

Andreas sa...

Med free spins coin master man kan få gratis spins hver dag - les mer om om det her https://norske-casino.eu/free-spins-coin-master/