2. nov. 2014

WEEKEND BREAKFAST!




I helgene prøver vi å spise frokost sammen og igår lagde jeg frokost-scones med cottage cheese. Jeg har delt oppskriften tidligere, men her kommer den igjen. Den er super rask og enkel å lage, så kanskje du kan prøve de til søndagsfrokosten idag om du ikke allerede har spist. 

FROKOSTSCONES MED COTTAGE CHEESE

3dl mel
1ss (knuste) linfrø
1ss havrekli
2ts bakepulver
1/4ts salt
50g smør
1 beger mager cottage cheese (250g)

Bland mel, linfrø, havrekli, bakepulver og salt sammen med smøret i en foodprocessor. Tilsett cottage cheese og bland raskt sammen til en deig.
Del deigen i fire og form rundinger som trykkes litt flate og settes på bakepapir-kledd stekebrett.
Stekes midt i ovnen på 250grader i ca.10min.

1 kommentar:

Unknown sa...

Så koselig med slike helgefrokoster:)
Her i huset er det ingen som står opp før til lunsj i helgene, hehe, sånn er det og ha ungdommer ♡

De scone'sene så kjempegode ut!!