7. des. 2016

GOD MORGEN!God morgen!
Starter dagen her med en kopp kaffe før jeg går i gang med dagens mange gjøremål. Dere som er ekstra oppmerksomme på detaljer, vil kanskje se at jeg har flyttet litt rundt på møblene i stua igjen....
Det er jo ikke så lenge siden jeg snudde spisebordet og jeg var egentlig fornøyd med hvordan det var, men det var visst ikke min mann. Han mente vi måtte endre på litt ting ifm at vi skal ha julaften her hjemme. Så da måtte visst den ene sofaen og spisebordet bytte plass. Jeg la ut et mer oversiktlig bilde på instagram i går, så hvis du er nyskjerrig kan du gå inn der å se (@junesdagbok). Ellers kommer det nok bilder her på bloggen også etterhvert, kjenner jeg meg selv rett...

Idag står det litt av hvert på planen og det gjør som regel det hver onsdag. Utrolig mye man skal klare å presse inn på en fridag altså! Alt fra klesbretting og organisering i de nye skapene på badet, til kinobillettbestilling, levere julekort, pakke til Leah skal avgårde til helga, baking, foreldresamtale og enda litt til. Og nå er kaffen drukket opp, så da er det vel bare å sette i gang. Og med litt tente lys og julemusikk i bakgrunnen, blir det nok en bra dag!

God onsdag!


Ingen kommentarer: